#pano.tm6__pano.tour-dark .menu-lateral .menu-lateral__toggle { display: none;}
{
1

Farmed by WEBIDOO​


{

CEREN ISMET SHEHU


Mirësevini 

       tek

    Cereni


Farmed by WEBIDOO​

rszd2
WEBIDOO-LOGOFOOTER

facebook
instagram

© 2018 - Te gjitha te drejtat e rezervuara

{{

Na ishte njëherë

Ushqim per trupin, ushqim per shpirtin.

 

Përjeto mikëpritjen tipike shqiptare nga stafi i buzëqeshur, shërbimi i përkryer, muzika dhe sofrat e rrumbullakëta. ​

 

 

I ♥Ceren

{

Mjeshtëria e gatimit dhe shija e vërtetë e produkteve të tokës tonë. 

Shija

Tradicionalja dhe Perëndimorja

Provo shijen unike që sjell kombinimi i recetave tradicionale shqiptare dhe dijet e kulinarisë ndërkombëtare nga duart e shefit të kuzhinës.  

eyJlbiI6IlJlc3RhdXJhbnQgVGlyYW5hLURhanQifQ==eyJlbiI6IlJlc3RhdXJhbnQgVGlyYW5hLURhanQifQ==eyJlbiI6IlJlc3RhdXJhbnQgVGlyYW5hLURhanQifQ==eyJlbiI6IlJlc3RhdXJhbnQgVGlyYW5hLURhanQifQ==eyJlbiI6IlJlc3RhdXJhbnQgVGlyYW5hLURhanQifQ==eyJlbiI6IlJlc3RhdXJhbnQgVGlyYW5hLURhanQifQ==

I ♥Ceren

       Bio

Aromë shtëpie

Përkrah prodhimin vendas, duke shijuar boronicat kurative të Veriut tonë, mishin e shijshëm, perimet dhe çdo produkt tjetër të marrë drejtë e nga fshatarët shqiptarë
{

Klientë

Lumtur

 

       :)